Weet jij wat je moet doen als er een fret in je broek zit? Heb je ooit al gehoord van de snorrenclub? Speel het Bibzomerspel ‘Wall of fame’ en ontdek! Wie weet schittert jouw ster binnenkort op onze Wall of Fame.

Lees verder
Boek op je stoep

'Boek op je stoep' levert materiaal aan huis op maandag en op donderdag

Ook na de heropening van onze bibliotheek blijft ‘Boek op je stoep’ een succes. We blijven deze dienstverlening dan ook graag aanbieden. We leveren op maandag en donderdag de pakketten op de stoep van onze lezers. Daarnaast leveren we voor bezitters van een multimediapas voortaan ook cd’s, dvd’s en luisterboeken. Interesse? Surf snel naar www.gemeentemol.be/boekopjestoep.

Lees verder
Heropening

Een veilig bezoek aan onze bibliotheek

De bibliotheek is opnieuw geopend vanaf maandag 25 mei met aangepaste openingsuren en een aangepaste dienstverlening.

Lees verder
Annulatie activiteiten

Annulatie activiteiten tot en met 30 juni

Voor de eigen gemeentelijke activiteiten en evenementen én alle zaken die in gemeentelijke accommodatie plaatsvinden, nam het gemeentebestuur een duidelijke beslissing. Voor de maanden mei en juni geldt een volledige annulering. Deze beslissing volgt op de eerste beslissing van 19 maart om alles te annuleren tot en met 30 april. 

Lees verder
Bieblo

Bieblo

Om kinderen aan het lezen te krijgen is het heel belangrijk  boeken te vinden die passen bij het kind, maar heel wat kinderen hebben moeite met het kiezen van boeken. Daarom ontwikkelde Cultuurconnect  'Bieblo'. Kinderen tussen 6 en 11 jaar krijgen leestips die aansluiten bij hun interesses en beschikbaar zijn in de bib. Bieblo is te raadplegen in de bibliotheek, maar ook via de website van de bib.

Lees verder
Boek op je stoep

'Boek op je stoep' nu ook voor niet-leden uit onze gemeente

Ook inwoners die nog geen lid zijn van onze bibliotheek kunnen tijdens deze coronacrisis boeken bestellen via ‘Boek op je stoep’. De bibliotheek kreeg hierover heel wat vragen en gaat hier graag op in. Bestel je een ‘Boek op je stoep’? Raadpleeg dan eerst de catalogus van de bibliotheek. Op die manier kunnen we je het juiste werk bezorgen. Zin om in een boek te duiken? Surf dan snel naar www.gemeentemol.be/boekopjestoep of bel naar 014 33 07 64.

Lees verder
Boek op je stoep

‘Boek op je stoep’! Bibliotheek levert boeken aan huis tijdens coronacrisis

Met het project ‘Boek op je stoep’ brengt de bibliotheek de boeken tot bij je thuis. Dankzij deze service geniet jij van een goed boek terwijl jij ‘in je kot’ blijft. Interesse? Surf naar www.gemeentemol.be/boekopjestoep en laat ons weten welke boeken we voor jou mogen uitzoeken! Heb je geen computer? Bel ons dan op 014 33 07 64. We geven er meteen boekentips bij.

Lees verder

Wat met bibliotheekmateriaal dat je moet inleveren en gereserveerd hebt?

Al het materiaal dat je momenteel geleend hebt bij de bibliotheek, moet je ten vroegste binnenbrengen wanneer de bibliotheek terug open gaat. Ook al is de termijn verlopen. We geven geen boetes voor het materiaal dat van 14 maart tot en met de sluiting moest ingeleverd worden.

Lees verder
Nederlands.be