Internet, printen en kopiëren

Wil je je krant komen lezen in onze leeszaal op de eerste verdieping? Of in stilte de internetcomputers raadplegen, kopies maken en documenten inscannen? Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, lees je hier!

Internet en printen

Elke bibliotheekbezoeker die lid is van de bib mag gratis werken op de computer, internet gebruiken, documenten uitprinten of e-mail bekijken. Met je identiteitskaart meld je je rechtstreeks aan op een van de pc’s (of je laat je aan de balie verder helpen) voor maximum 1 uur internetgebruik. Deze duur kan verlengd worden, tenzij er zich andere kandidaat-gebruikers aanmelden. Is je sessie bijna afgelopen, vergeet dan zeker je werk niet op te slaan (op een usb-stick of via mail) en uit te loggen.

Wie liever een eigen laptop, tablet of smartphone meebrengt, kan gebruikmaken van gratis wifi. Selecteer daarvoor het open draadloze netwerk ‘Mol_Free_Wifi’, dat in de hele bibliotheek van toepassing is.

Kopiëren en scannen

Wil je een iets kopiëren of documenten inscannen? Dat kan aan het kopieertoestel. Vraag gerust hulp aan een van onze medewerkers als het je niet lukt!

Scannen is gratis. Voor kopies en prints wordt er 0,10 euro (voor zwart-wit) of 0,50 euro (voor kleur) aangerekend op je kaart. Afrekenen kan enkel cash aan de betaalautomaat aan de zelfuitleenbalie.