Bibliotheek Mol

Voorlezen voor kids

gepost op: 7 augustus 2015

Het blijft één van de leukste momenten van de maand in onze bib, het moment waarop een bende joelende kinderen op de kussens van de poëziehoek neerploft om te luisteren naar onze voorlezers. Elke keer weer verrassen die met een reeks spannende, grappige of ontroerende verhalen. Is het dan oortjes open en snaveltjes dicht ? Lang niet altijd. De kinderen helpen mee zoeken, ze zingen, ze lachen en af toe moet er eens eentje een traantje wegpinken.
De meeste kinderen zijn tussen 4 en 7 jaar oud. Maar broer of zus, mama of papa, oma of opa mogen ook mee komen luisteren. Zelfs je konijn is welkom !
Heb je als volwassene zin om zelf ook eens voor te lezen? Dat kan. We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers. Geef gewoon een seintje aan de balie. Ervaring is niet vereist, vrolijkheid wel.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Kleuren met Jakob - 40 jaar Jakob Smitsmuseum

Heb jij een talent voor kleur? Ben je tussen 2 en 12 jaar oud? Doe dan zeker mee aan onze kleurwedstrijd 'Kleuren met Jakob'. Kleurboekjes kan je verkrijgen in het Jakob Smitsmuseum of in de bibliotheek vanaf 1 april. Breng je mooiste kleurplaat terug binnen in het museum of in de bib. De mooiste en meest kunstzinning ingekleurde tekeningen worden op 25 juni in de kijker gezet. Lees verder

Voorlezen voor kids

Op de eerste zaterdag van elke maand en de derde woensdag van elke maand zijn alle kinderen tussen 4 en 7 jaar welkom om te luisteren naar spannende, ontroerende en grappige verhalen, voorgelezen door onze vrijwilligers. Afspraak in de poƫziehoek boven aan de trap. Eerstvolgende data zijn 1 april (geen grap) om 10.30u, 19 april om 14.30 en 6 mei om 10.30u. Hou zeker deze laatste datum in het oog, want dan komen er wat nieuwigheden aan. Lees verder
Meer nieuws