Bibliotheek Mol

Een nachtje in de bib op vrijdag 24 november

Wie heeft er nog nooit van gedroomd om eens een nachtje in de bib te slapen, tussen al die boeken, en te dromen van alle spannende verhalen die daarin staan? Dit jaar kun je die droom echt beleven. In de voorleesweek mogen 20 kinderen uit het 4de leerjaar voor één keer in de bib overnachten.

Eerst maken we er een gezellige avond van met veel spelletjes en natuurlijk wordt er ook voorgelezen. 's Morgens ronden we af met een gezellig ontbijtje.

Snel inschrijven is de boodschap! Dat kan tot en met 17 november via e-mail of telefoon of aan de balie van de bib.

Leeszaal bibliotheek- van 19 tot 9 uur- 3 euro

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Filosofie leeskring

Uit de schatkamers van de westerse filosofie diepen we parels op en proberen ze te doorgronden. Weten dat we niets weten drijft ons naar meer weten, drijft ons naar de grond van de zaak. Elke laatste maandag van de maand om 19u in zaal 2. Lees verder